Agenda

‘Verhoeven’-dagen in de Oudheidkamer

De werkgroep Genealogie – Historisch Archief  van de Stichting Oud Ridderkerk organiseert dit najaar weer 2  familiedagen in de Oudheidkamer op 11 en 12 november 2022. Iedereen die de naam Verhoeven draagt (of verwant is met deze naam) is dan welkom.

Er is door de werkgroep al veel werk verricht om veel informatie over de -Verhoevens- te kunnen presenteren. De werkgroep heeft de afgelopen 2 jaar (vertraagd door de Corona) al veel informatie, dus stambomen met oude familie- en trouwfoto’s e.d. kunnen vergaren.

Eerder is onderzoek gedaan naar “typische” Ridderkerkse namen zoals: Huizer, Lagendijk, Lodder, Rijsdijk, van der Waal.

De kans is groot dat men deze dagen (verre) familieleden ontmoet waarvan men het bestaan vermoedde. Of ontdekt u oude foto’s die u onbekend zijn.

Het is mogelijk dat inwoners van Ridderkerk met deze naam worden gebeld door een lid van onze werkgroep met de vraag of zij een bezoek mogen brengen. Zij zullen zich altijd legitimeren.

De Oudheidkamer is gelegen aan de Kerksingel 26 en voor deze activiteit via het telefoonnummer 0180-430615 en geopend op woensdag- donderdag en zaterdagmiddag van 13.30 – 16.00 uur.