Agenda

Vijftiende HerfstKoekeloerenMarkt in Rijsoord

Op zaterdag 12 oktober 2019 organiseert de HKM-commissie SCR rondom het clubgebouw ”de Kraaienoot” van de Chr. muziekvereniging ”Sursum Corda” Rijsoord-Ridderkerk aan de Rijksstraatweg 287, weer een markt.

Er wordt met de verkoop en de andere activiteiten (op de gebruikelijke wijze met een roffel) om 10.00 uur gestart. Verder zal er voor jong en oud van alles te doen zijn zoals de verkoop van ”bruikbare rommel”, curiosa, zelfgemaakte artikelen, kleding, boeken, bloemen en planten, grabbelen in de grabbelton en lollytrekken. Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd en natuurlijk is er het rad van avontuur met mooie en lekkere prijzen. Geen kraamverhuur.

De opbrengst is bestemd voor het uniformen-/instrumentenfonds van Sursum Corda. 

Vanaf ongeveer 16.00 uur vindt de trekking plaats van de grote loterij (er zijn nog loten te koop) en de huis-aan-huisfolders. 

Om circa 16.30 uur sluit het hele gebeuren en hoopt de organisatie dat het een geslaagde dag is geweest met een mooie opbrengst. 

De HKM-commissie SCR bedankt al vast de sponsoren en iedereen die aan de voorbereidingen voor deze HKM heeft meegewerkt.