Agenda

Viswedstrijden voor de jeugd 2019

De Stichting Evenementen Ridderkerk (SER) organiseert in samenwerking met de E.R.H.V. de Waal ook dit jaar de jaarlijkse viswedstrijden voor de jeugd. Kinderen tot en met 14 jaar kunnen hieraan deelnemen.

De kosten per dag zijn €1,00. Iedere deelnemer die een vis vangt mag een prijs uitzoeken, die geschonken zijn door Hengel Sport Rotterdam. 
De wedstrijdleider adviseert te vissen met een kleine dobber en een klein haakje en vraagt om na het vissen de visplaats keurig en netjes schoon achter te laten.

De viswedstrijden zijn van 12 tot en met 15 augustus 2019 en dan worden in de wijken Slikkerveer, Bolnes, Centrum en Drievliet de hengels uitgegooid. De visvijvers zijn ongewijzigd.

De eerste wedstrijd zal plaatsvinden op maandag 12 augustus aan de Plas Donkersloot (Baden Powellstraat bij Scouting Sint Joris). Op dinsdag 13 augustus wordt er gevist aan de Rijnsingel en woensdag 14 augustus aan de Rembrandtweg. De reeks wordt afgesloten aan de sloot achter zorgcomplex Reyerheem (torenmolen/karper) op donderdag 15 augustus.

Inschrijven is op de dag zelf vanaf 13.00 uur bij de SER-vlaggen. De wedstrijd start om 14.00 uur en eindigt om 15.30 uur. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats.