Agenda

Vlietplein Koningsdag kindervrijmarkt

Speciaal voor kinderen zal, bij voldoende belangstelling, op zaterdag 27 april 2024 een speciale Koningsdag kindervrijmarkt worden georganiseerd door de Winkeliersvereniging Vlietplein. Deze is alleen voor kinderen tot en met 12 jaar die hun spulletjes (zoals speelgoed) op een kleedje willen verkopen. De Vlietplein Koningsdag kindervrijmarkt zal plaatsvinden van 08.00 tot 14.00 uur op het Vlietplein in Ridderkerk Drievliet.

Deelnemen aan de Vrijmarkt voor kinderen

Kinderen kunnen op deze “Koningsdag kindervrijmarkt” hun spulletjes verkopen en moeten zich dan wel voor woensdag 17 april inschrijven bij een van de volgende Vlietplein winkels, namelijk: Goedkoop & Meer en Rijploeg2wielers

Het inschrijfgeld bedraagt €2,50 en dit is incl. een attentie in de vorm van snoep of een ijsje. Je moet je dus wel tijdig aanmelden en graag aangeven met hoeveel personen je komt. Er moet wel voldoende belangstelling zijn om de Vlietplein Koningsdag kindervrijmarkt door te kunnen laten gaan. 

Zorg dat je, bij definitief doorgaan, tijdig aanwezig bent. Dit in het kader van toezicht en veiligheid. En hier geldt: vol is vol. Er zal wel controle zijn op wat voor spullen er verkocht worden, het moeten echte kinderspulletjes zijn zoals speelgoed e.d. De verkoop van andere zaken (zoals bijv. elektrische apparatuur, eten en drinken e.d.) is niet toegestaan en zullen moeten worden verwijderd.