Agenda

Vlietplein Paas Event 

Winkeliersvereniging Vlietplein organiseert zaterdag 30 maart 2024, oftewel Paaszaterdag, op het Vlietplein in Ridderkerk Drievliet het Paas Event. Dit zal plaatsvinden tussen 11.00 en 15.00 uur. 

Wat is er allemaal te doen?

Er staat op deze dag een minikermis op het Vlietplein met de volgende drie attracties: 

Bungee Trampoline: Dit is al jaren een zeer populaire attractie op kermissen en evenementen. Je kunt op de Bungee Trampoline tot maar liefst tot acht meter de lucht in springen voor spectaculaire salto’s. Het biedt  een unieke belevenis voor jong en oud. 

Draaimolen: De kleine draaimolen is speciaal ontworpen met jongere kinderen in gedachten. Met kleurrijke figuren zoals Donald Duck en schattige voertuigen, biedt het een unieke ervaring die de verbeelding van de kleintjes stimuleert. De draaimolen is niet alleen een ritje; het is een reis naar een wereld vol vrolijkheid en ontdekking. Ideaal voor de jongere kinderen.

Springkussen: De perfecte kinderattractie voor een buitenevenement vanwege haar gesloten dak. Door de zijwanden en gesloten dak zijn de kinderen goed beschermd tegen de zon en regen. Op het  springkussen, met een afmeting van 5×4 meter, kunnen max. 12 kinderen zich volop uitleven. Tevens kunnen de kinderen niet op de zijwanden klimmen, doordat dit springkussen een vast dak heeft.

Ook aan de lekkere trek is gedacht, namelijk: op het Paas Event kunnen de bezoekers, groot en klein, ook nog volop genieten van verse gebakken poffertjes. Deze zijn verkrijgbaar tegen een special Paasprijs van € 1,00 per portie.