Agenda

Vlietplein winkeliers starten Kraak de Kluis Kassabon-actie 

Op maandag 6 november 2023 start de traditionele Vlietplein kassabon-actie bij de winkeliers van het Vlietplein en heeft dit jaar als thema ‘Kraak de Kluis’, waarbij u kans maakt op vele mooie prijzen.

Bij iedere besteding van minimaal €5,- ontvangt u bij de deelnemende winkeliers, in de periode van maandag 6 november tot en met donderdag 7 december 2023, een inlevervoucher. Deze dient u volledig in te vullen, te voorzien van een aangehechte kassabon en uiterlijk vrijdag 8 december in te leveren in de speciale ‘Kraak de Kluis’ inleverboxen bij een van de twee Vlietplein winkels, namelijk Healthy Nails & Beauty Corner of Rijploeg Tweewielers. U kunt zo vaak meedoen als u wilt.

Op zaterdag 16 december zullen op het Vlietplein de prijzen worden verdeeld tijdens de spelshow ‘Kraak de Kluis’. Deelnemers die in aanmerking kunnen komen voor het winnen van een van de vele mooie prijzen zullen vooraf worden benaderd. Op het podium staat een gesloten kluis met daarnaast een grote bak met allemaal kokers. Als u met de sleutel uit een koker de kluis kunt openen, dan is de inhoud, een van de vele mooie prijzen, voor u. Blijft de kluis op slot, dan mag de volgende kandidaat een poging wagen. Er worden vier ‘Spelshow Kraak de Kluis’ rondes gespeeld, elk 30 minuten lang. Rondom de vier prijsuitreikingen tijdens de spelshow zal DJ Wilco voor het muzikale gedeelte zorgen.