Agenda

Vogelexcursie voor de jeugd

Op zaterdag 14 januari 2023 organiseert Natuurvereniging Eiland IJsselmonde een vogelexcursie rond de Gaatkensplas. De excursie is bedoeld voor de jeugd maar ouders/verzorgers mogen ook mee. De excursie begint om 10:00 uur en duurt tot 11:30 uur. Verzamelen op de parkeerplaats van BSO Wiedewei aan de Zuider Carnisseweg (tegenover de ingang van de hockey). 

Geadviseerd wordt om warme kleren en schoenen aan te trekken en een klein rugzakje met een flesje water en een reep of koek mee te nemen. Je kunt een verrekijker lenen van de natuurvereniging maar je mag natuurlijk ook je eigen verrekijker meenemen.

Aanmelden voor de excursie kan via de website natuurvereniging-ijsselmonde.nl/vogelexcursie-voor-de-jeugd/ 

Tijdens de excursie wordt je rondgeleid door twee echte vogelaars. Zij zullen je de vogels rond de Gaatkensplas laten zien en misschien ook in de Carnisse Grienden. Hopelijk zullen bijzondere wintergasten zich nog laten zien. Omdat de ervaring leert dat de ouders van de deelnemers van de activiteiten van de Natuurvereniging ook vaak belangstelling hebben voor de natuur mogen zij dit keer gezellig mee.

Meer info: natuurvereniging-ijsselmonde.nl/