Agenda

Voor Elkaar gaat eten bij Olive Garden in Bolnes

De herfst is inmiddels toegetreden en is het weer tijd om bewoners in een gezellige setting te ontmoeten. Voor Elkaar heeft het afgelopen jaar al vele bewoners bij elkaar gebracht, door maandelijkse etentjes te organiseren bij o.a. voetbalvereniging SV Bolnes. Bewoners staan centraal bij Shahla Faraj (initiatiefneemster), waarbij zij zorg draagt voor ontmoetingen tussen bewoners, deze plaats kunnen vinden en verbindingen ontstaan.

De maandelijkse diners van Voor Elkaar gaan weer van start. Deze keer is er samenwerking met restaurant Olive Garden. Petros en Dimitra zijn de nieuwe en trotse eigenaren van de Olive Garden. Na een grote verbouwing zijn zij sinds juli van dit jaar officieel geopend. 

Petros geeft tijdens het gesprek aan dat het een familie restaurant is met mediterraanse gerechten en waar iedereen zich thuis voelt”.

Voor Elkaar en Olive Garden hebben een menu samengesteld, wat dit zal zijn is nog een verassing…..

Heeft u als bewoner zin om een avondje weg te gaan, dichtbij huis, niet te hoeven koken en zin in gezelligheid? Dan  bent u bij het goede adres. Iedereen kan mee eten, ongeacht culturele achtergrond, of u alleen, met een familielid, buurman,- vrouw, kinderen, met een vriend of vriendin komt, alles mag en kan. U bent hartelijk welkom.

Wanneer: vrijdagavond 1 november 
Aanvang:  18:30 uur
Bijdrage:   €15,= euro p.p. inclusief 1 drankje (voor leden van “ Voor elkaar” en kinderen t/m 12 jaar is de bijdrage €10,= euro p.p. inclusief 1 drankje)
Heeft u een allergie of mag u bepaalde dieetwensen, geef dit door aan Shahla. Aanmelden kan tot 20 oktober via Shahla.voorelkaar@gmail.com of via 06 188 212 06.