Agenda

Voor Elkaar in Bolnes

In de wijk Bolnes start Shahla Faraj een nieuwe activiteit “Voor Elkaar” in het WVC Bolnes. Shahla is zelf bewoonster van de wijk en heeft dagelijks contacten met de wijkbewoners. Zij  spreekt, hoort en ziet de bewoners van de wijk, en geven aan meer behoeften te hebben aan gezelschap.

Shahla kwam op het idee om iets in de wijk te organiseren waar de bewoners bij elkaar komen, waar geluisterd en gepraat wordt, activiteiten worden georganiseerd en ideeën die de bewoners hebben eventueel mogelijk te maken. Shahla en Eveline Freling opbouwwerker Facet Ridderkerk hebben samen het idee ontwikkeld en uitgewerkt waar “Voor Elkaar” uit is ontstaan.

Onder het genot van een bakje koffie met iets lekkers erbij, worden de bewoners van de wijk uitgenodigd om naar het WVC Bolnes te komen.

Alle bewoners van de wijk zijn van harte welkom om in eerste instantie kennis met elkaar te maken. Doelstelling van Shahla is dat er veel meer mogelijk is in de wijk voor, door en samen met de bewoners. Denk bijvoorbeeld aan; informatie of thema bijeenkomsten waar vragen over zijn of behoeften aan is, gezamenlijk maaltijden verzorgen en of eten,  spelletjes doen, of gewoon gezellig met elkaar praten over van alles en nog wat. Heeft u een idee, dan kunt u samen met Shahla bekijken naar de mogelijkheden om de activiteit te organiseren. Het gaat om U, de bewoners  die meer ” Voor Elkaar” willen betekenen in Bolnes.

Het maakt niet uit welke achtergrond u heeft, cultuur, geloof, u man of vrouw bent, jong of oud bent of beperkingen heeft, iedereen is van harte welkom!  Voor Elkaar start op maandag 10 september van 9:30- 11:30 uur, WVC Bolnes Noordstraat 255A. Zet deze datum vast in uw agenda en dan wordt u graag gezien verschijnen op de koffie inloop.

Voor meer informatie of wilt u alvast uw ideeën delen, dan kunt u de organisatie bereiken via de telefoon of de email:  Shahla Faraj via shahla.voorelkaar@gmail.com of Eveline Freling op telefoonnummer: 06-52616230