Voor iemand zorgen, hoe doe je dat eigenlijk?

Karaat Mantelzorg en Salem organiseren drie workshops ‘Voor iemand zorgen, hoe doe je dat eigenlijk?’ op dinsdag 11, 18 en 25 juni van 19.00 tot 21.00 uur bij Salem aan de Vlietlaan 2. Tijdens deze workshop, gegeven door een fysiotherapeut en ergotherapeut van Salem, oefent u vaardigheden, zoals tillen, verplaatsen en het gebruik van hulpmiddelen. 

De eerste workshop (11 juni) gaat over het verplaatsen in en uit bed. De tweede workshop (18 juni) staat in het teken van wassen en aankleden. De eerste en tweede workshop horen bij elkaar. De derde workshop (25 juni) over het gebruik van een tillift, helpen bij het toilet en wat te doen als iemand is gevallen is ook los van de andere workshops te volgen.

Deelname aan de workshops is gratis. Aanmelden kan tot en met 3 juni bij Karaat Mantelzorg via info@karaatmantelzorg.nl, 0180 – 763 717 of aan de balie aan de Schoutstraat 5. Vergeet niet te vermelden voor welke workshops u zich opgeeft. Ook voor meer informatie kunt u bij Karaat Mantelzorg terecht.