Agenda

Voorjaarscursus Sportfotografie 2023 in Ridderkerk

In het voorjaar van 2023 start er weer een nieuwe cursus sportfotografie in Ridderkerk (Zuid Holland). Deze cursus wordt gegeven door sportfotograaf Wessel Dekker. Amateurfotografen die graag meer willen weten over sportfotografie kunnen zich nu al opgeven voor de cursus sportfotografie in het voorjaar van 2023. Een leuk en origineel cadeau voor de aankomende feestdagen!.

Zou jij ook eens mooie scherpe sportfoto’s willen maken van jouw zoon of dochter in actie ? Ja, dan is deze cursus sportfotografie zeker iets voor jou. Tijdens de cursus is er aandacht voor techniek, instellingen van de camera, positie langs het veld en compositie. Ook worden veelgemaakte fouten besproken.

De cursus bestaat uit 4 lessen die om de week zullen plaatsvinden op donderdagavond in het Wijkcentrum Trefpunt Oost. In de tussenliggende periode maken de deelnemers als huiswerk foto’s van sportwedstrijden.

Er wordt vanuit gegaan dat deelnemers kennis hebben van de basisbegrippen van de fotografie (diafragma, sluitertijd en ISO) en een spiegelreflex-of systeemcamera en een telelens met minimaal zoombereik 200 mm hebben.

De cursusdata zijn: 9 maart, 23 maart, 6 april en 20 april 2023. Deelname kost € 149,00 per persoon.

Meer Informatie is te vinden op de website www.wesseldekkerfotografie.nl/cursus/

Aanmelden kan via mail info@wesseldekkerfotografie.nl of telefoon 06 – 40433750.