Agenda

Voorjaarscursus Sportfotografie in Ridderkerk

De aanvangsdatum van de nieuwe cursussportfotografie is bekend, deze start op 6 maart 2019! Amateurfotografen die graag meer willen weten over sportfotografie kunnen zich nu al opgeven voor de cursus sportfotografie in het voorjaar van 2019.

Het valt niet mee om constant bewegende sporters goed in beeld te krijgen én scherp vast te leggen. Aan de deelnemers wordt uitgelegd hoe dit gerealiseerd kan worden want is er onder andere aandacht voor techniek, instellingen van de camera, compositie, fotobewerking, sportboeken en inspiratie door andere sportfotografen.

De cursus bestaat uit 4 lessen die om de week zullen plaatsvinden op woensdagavond; in de tussenliggende periode maken de deelnemersfoto’s van sportwedstrijden.Roelie ’t Jong geeft de cursus in haar fotostudio in het centrum van Ridderkerk in samenwerking met sportfotograaf Wessel Dekker. Wessel Dekker heeft de afgelopen 15 jaar ruime ervaring opgebouwd op het gebied van sportfotografie.

Er wordt vanuit gegaan dat deelnemers aan de cursus kennis hebben van de basisbegrippen van de fotografie, fotograferen met een spiegelreflex camera en een telelens hebben.  

De cursusdata zijn: 6 maart, 20 maart, 3 april en 17 april 2019. Deelname kost € 165,00 per persoon.

Meer Informatie is te vinden op de website van Roelie ´t Jong, www.roelietjong.nl  en op de website van Wessel Dekker, www.wesseldekkerfotografie.nl

Aanmelden kan via Roelie ´t Jong via mail info@roelietjong.nlof telefoon 06 – 55 88 59 80.