Agenda

Voorlichting energiebesparende maatregelen

Energiebesparende maatregelen aan uw woning dragen bij aan een beter milieu, maar zorgen ook voor een lagere energierekening en meer wooncomfort. Hiervoor is een eenmalige investering nodig. Uw huis verduurzamen kan op verschillende manieren. 

Op zaterdag 2 november 2019 is er een verwarmingsshow bij Broekmans Installatie BV in Ridderkerk. Tussen 9.00 en 16.00 uur kan iedereen zich laten informeren over de nieuwste cv-ketels, zonneboilers en warmtepompen.

Naast vakkundig personeel van Broekmans zijn specialisten van verschillende fabrikanten als Nefit en Vaillant aanwezig om te vertellen over hun moderne ketels. In het bijzonder uitgenodigd zijn mensen die een cv-ketel van veertien jaar of ouder hebben.

“Dat is toch het moment dat je serieus over vervanging moet gaan nadenken. Een ketel die ‘op’ is kan het van het een of andere moment begeven en dat moet je niet in de winter overkomen” zegt Marco Broekmans.

Belangstellenden kunnen ook alles horen over duurzame energie met zonneboilers, warmtepompen en zonnepanelen en de subsidies die hieraan verbonden zijn. “Warmtepompen zijn echter lang niet overal mogelijk en niet iedereen kan investeren in zonne-energie. Zuinige HR-ketels blijven daarom een goed alternatief, ook omdat het nog wel vele jaren zal duren voor we gasloos zullen zijn.”

Broekmans is te vinden aan de Zinkstraat 15 in Ridderkerk. Voor iedereen die zaterdag langskomt is er koffie of chocomel met iets lekkers. Voor kinderen is er een springkussen.