Voorlichting gezonde voeding in Mantelzorg Café

In samenwerking met het Mantelzorg Café van Aafje en Karaat Mantelzorg wordt er een interactieve voorlichting over gezonde voeding voor de 50-plusser gegeven. Op dinsdag 26 oktober 2021 bent u van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom in het Ontmoetingsplein de Reyerheem van Aafje, Torenmolen 1. 

Moet ik wel aardappelen eten en hoeveel dan? Wat zijn verzadigde vetten? Hoeveel moet ik drinken op een dag en wat kan ik dan het beste nemen? Is brood eigenlijk wel goed? “Het zijn allemaal vragen waar veel onduidelijkheid over bestaat”, aldus leefstijlcoach Cathy van Es van Ridderkerk Langer Gezond, “maar goede en gezonde keuzes maken hoeft niet moeilijk te zijn”. Aan de hand van de schijf van vijf legt Cathy uit wat een verstandige basis is voor uw dagelijkse voeding. 

Na de pauze zal er een voorlichting worden gegeven door de Wijkverpleging van Aafje over slikproblemen. 

De voorlichting is bedoeld voor mantelzorgers. Bent u geen mantelzorger, maar heeft u wel vragen, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. 

U kunt zich inschrijving via email: info@karaatmantelzorg.nl of bij Aafje via Trudie Volker, trudie.volker@aafje.nl. Telefonisch aanmelden mag ook bij Karaat Mantelzorg: 0180-763717. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Deelname is gratis, er wordt gezorgd voor een gezonde snack en een lekker gezond drankje! U hoeft geen corona check te laten zien. Na afloop is er een goed gevulde goodiebag voor u.