Agenda

Vrijwilligersacties aanmelden voor NLdoet

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2024 organiseert het Oranje Fonds weer samen met vele sociaal-maatschappelijke organisaties NLdoet in heel Nederland. Ook Ridderkerk doet mee. Deze bekende vrijwilligersactie is de kans voor stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, cultuur- en natuurcentra om een grote klus te klaren, de eigen organisatie te promoten én vooral om nieuwe vrijwilligers te werven. 

Heb je als organisatie een leuke klus? Moet het gebouw nodig opgeknapt worden, is de locatie aan een opfrisbeurt toe, wil je een verwendagje voor de bewoners in het verzorgingshuis, het terrein of natuurgebied zomer-klaar maken of heb je een andere zinvolle activiteit of nuttige klus? Je kunt je nu al aanmelden. Tevens kun je een aanvraag doen voor een financiële bijdrage voor jouw actie of klus (op=op).

Aanmelden kan via www.nldoet.nl, daar vind je ook de voorwaarden en handige tips, draaiboeken en PR materiaal. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

Voor informatie en advies kun je ook bij Facet Vrijwilligerssteunpunt terecht. Zij zijn intermediair voor NLdoet en helpen je graag verder. Het Vrijwilligerssteunpunt van Facet is bereikbaar via 0180 – 430 440. Je kunt vragen naar Junaidah Beun of haar mailen via: junaidah.beun@facetridderkerk.nl.