Agenda

Vrijwilligersmarkt in samenwerking met de Bibliotheek AanZet

Op zaterdag 17 september organiseert Facet Vrijwilligerssteunpunt een gezellige vrijwilligersmarkt samen met de Bibliotheek AanZet. Deze editie vindt dan ook plaats in de bibliotheeklocatie aan het Koningsplein. Tijdens deze dag staat het vrijwilligerswerk in Ridderkerk centraal. Een mooie gelegenheid om je te oriënteren als je de komende periode als vrijwilliger actief wilt worden!

Vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties presenteren wat zij op het gebied van vrijwilligerswerk te bieden hebben. De stands worden extra aantrekkelijk gemaakt met informatie en leuke hebbedingetjes. Rondom de markt zijn er diverse activiteiten. RTV Ridderkerk richt een pop-up studio op waarbij ze voor een muziekje zorgen en live gasten aan tafel ontvangen voor het programma ‘Prettig Weekend’. De ‘TukTuk’ ijskar verrast in de middag de bezoekers met een ijsje.

Iedereen is welkom om te komen kijken bij de vele vacatures of een gesprek aan te gaan met medewerkers van de verschillende organisaties. De promotiemarkt is van 11.00 tot 14.30 uur.

Wethouder Fleur Stip zal de vrijwilligersmarkt openen.

Er zijn ruim twintig organisaties aanwezig waaronder: het Gilde, Home-start, Vluchtelingenwerk, Dierenbescherming/Dierenbuddy, Knaagspoor, Present, Stg. AAVB, Hospice De Reiziger, Wijkideeteam Slikkerveer, Zorgcentrum de Riederborgh, De Overburen, Voetbalvereniging Bolnes, The Motivated Academy, Amnesty, Stg Oud Ridderkerk, Big Brothers Big Sisters, de Kunstroute, de Luisterlijn, Lokale Omroep RTV Ridderkerk, Zonnebloem en Stg. Multicultureel Ridderkerk. 

Voor meer informatie of aanmelden voor de laatste plekken kun je contact opnemen met het Vrijwilligerssteunpunt via vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl of via 0180 – 430 440.