Agenda

Vrijwilligersmarkt op het Sint Jorisplein

Vrijdag 7 september organiseert Facet Vrijwilligerssteunpunt de jaarlijkse vrijwilligersmarkt op het Sint Jorisplein. Tijdens deze middag staat het vrijwilligerswerk in Ridderkerk centraal. 

In een marktachtige setting presenteren vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties wat zij op het gebied van vrijwilligerswerk te bieden hebben. De stands worden extra aantrekkelijk gemaakt met informatie en leuke hebbedingetjes. Het Vrijwilligerssteunpunt nodigt je uit te komen kijken bij de vele vacatures of een gesprek aan te gaan met medewerkers van de verschillende organisaties. Uiteraard is het Vrijwilligerssteunpunt zelf ook aanwezig met informatie over de vacaturebank en informatie voor vrijwilligers én organisaties. RTV Ridderkerk zorgt voor gezellige muziek en voor de kinderen is er een attractie. Het vrijwilligersevent is van 13.00 tot 16.30 uur.

De volgende organisaties zijn onder andere aanwezig: Vluchtelingenwerk, Het Zonnekind/Aikido, Buurtbemiddeling, Hospice De Reiziger, Stichting Present, Buurtbusvereniging, Facet Ridderkerk, de Voedselbank, de Aanhaakclub, Schuldhulpmaatje, Buurtpreventie Drievliet/Het Zand, Aafje, RTV Ridderkerk, Zorgcentrum Riederborgh,, de Goede Herder kerk en Facet Vrijwilligerssteunpunt.  

Voor meer informatie of aanmelden voor de laatste plekken kan iedereen contact op met het Vrijwilligerssteunpunt via vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl of 0180 – 430 440.