Agenda

Vrijwilligersmarkt Ridderkerk 

Op zaterdag 5 oktober 2024 staat er weer een Vrijwilligersmarkt gepland. Facet Vrijwilligerssteunpunt organiseert dit promotie-event voor alle organisaties die leuk en interessant vrijwilligerswerk bieden en Ridderkerkers die graag vrijwillig actief willen zijn. Dit keer is de locatie aan het Koningsplein, op de begane grond van de bibliotheek en het gemeentehuis tussen 10.30 en 14.00 uur. 

Deze editie wordt ook het flex-vrijwilligerswerk en inzet door jongeren gepresenteerd.  

Wil jij ook jouw organisatie of vereniging promoten, vrijwilligers werven, vacatures presenteren en nieuwe contacten leggen? Meld je dan aan voor een stand. Hiervoor zijn er leuke tafels en plekjes beschikbaar. De stand richt je in naar eigen wens, zo kan je bezoekers enthousiast maken om zich bij jullie organisatie in te zetten. 

RTV Ridderkerk is live aanwezig met een pop-up studio, een gezellig muziekje en een ‘podium’ voor de deelnemende organisaties. Ook verwachten we bezoek van de wethouder.

Wil jouw organisatie meedoen aan deze gezellige promotiemarkt? Aanmelden kan via Facet Vrijwilligerssteunpunt, inschrijven.vsp@facetridderkerk.nl of 0180 – 430 440. Of neem contact op voor meer informatie via het Vrijwilligerssteunpunt aan de Schoutstraat 5, vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl.  

En voor wie nu al benieuwd is naar vrijwilligerswerk, kijk dan op de vacaturebank via www.vacaturebank.facetridderkerk.nl