Agenda

Wandel4daagse 55+

Al voor de derde keer organiseren Riederborgh, Reyerheem en SER avond4daagse de Wandel4daagse 55+ van 1 juli t/m 4 juli. Een vierdaagse waar u als oudere aan mee kunt doen. Een sportief evenement met veel gezelligheid.  Het zijn 4 dagen van ongeveer 4 km . Het startpunt is vanaf twee locaties: vanaf Riederborgh en vanaf Reyerheem. Verzamelen om 13.30 en vertrek om 14.00 uur. Het inschrijfgeld is €5,-

Bent u niet zo goed ter been, dan kunt u in de rolstoel mee. Er zijn al vrijwilligers die zich hebben aangemeld om u te helpen. Onderweg is een pauze waar we gezamenlijk met Riederborgh en Reyerheem koffie drinken. Dit project wordt onder anderen ook mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren.

Er wordt door verschillende sponsoren gezorgd dat er bij de pauze een hapje en een drankje is. En natuurlijk voor iedere deelnemer die meer dan 3 dagen meedoet is er een medaille. Op de laatste dag komen we aan op koningsplein en zullen de Revivals  ons toezingen

Vind u het leuk om mee te doen of als vrijwilliger te helpen met het begeleiden van rolstoelen meld u dan aan bij marja.fernandes@aafje.nl, Wilt u zelf meedoen dan kunt u zich aanmelden door te bellen met Karin de Rooij 06 130 852 33 of te mailen naar karin.de.rooij@aafje.nl of bellen met Shannon Verneava 06 433 683 87 of mailen shannonv@riederborgh.nl.

Bent u zelf niet in het bezit van een rolstoel en heeft u die wel nodig kunnen we voor u een rolstoel verzorgen hier betaalt u dan €10,- voor.