Agenda

Wandeling met Woorden 

De Ridderkerkse dichter Peter Spreekt organiseert in samenwerking met Facet Ridderkerk een ‘Wandeling met Woorden’ voor ouderen uit Ridderkerk.

Ouderen in Ridderkerk verdienen een tastbare herinnering aan hun eigen verhaal. Als dichter is Peter in staat om van iemands verhaal een gedicht te maken. En de juiste woorden te geven aan de boodschap die iemand heeft. Dit wil hij combineren met de gezonde effecten van bewegen en buiten zijn. Wandeling met Woorden bestaat uit een wandeling van ongeveer 30 tot 60 minuten met een oudere uit Ridderkerk. Daarna ontvangt de deelnemer een handgeschreven gedicht in een lijstje. Als de wandeling fysiek te zwaar is, is het mogelijk om op een andere locatie af te spreken. 

Tijdens de wandeling voert Peter een gesprek. Waar dit gesprek over zal gaan is niet van te voren bepaald. Het doel van het gesprek is een beeld krijgen van de persoon, zijn of haar waarden, herinneringen en dromen. Hierover zal Peter in de dagen na de wandeling een gedicht schrijven. Dit gedicht komt, handgeschreven op een stevig papier in A5-formaat, in een mooi fotolijstje terecht en zal ik langsbrengen bij u.

Dus altijd al een tastbare herinnering willen hebben van uw eigen levensverhaal? De Ridderkerkse dichter Peter Spreekt maakt speciaal voor u een gedicht. De kosten zijn €10,00 per persoon. Uw verhaal, zijn woorden! 

Inschrijven voor deze activiteit kan bij de balie van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. Schrijf u snel in, er zijn beperkte plekken. Wilt u meer informatie of heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of per mail info@facetridderkerk.nl