Agenda

Week van de Eenzaamheid Aafje Reyerheem

In het Ontmoetingsplein Aafje Reyerheem is iedere wijk- of buurtbewoner welkom. Men kan deelnemen aan diverse activiteiten, kerkdiensten bijwonen, het gezondheidsspreekuur bezoeken, mee-eten of gewoon gezellig een kopje koffie of thee drinken in het restaurant.

Tijdens de Week van de Eenzaamheid wordt ook de start van de Themabijeenkomsten gemarkeerd. Op vrijdagmorgen 29 september 2023 om 9.30 uur is er een bijeenkomst in Reyerheem met het thema: “Langer thuis in Ridderkerk”. Tijdens deze ochtend wordt door wijkverpleegkundigen informatie gegeven over wat nodig is om langer thuis te wonen, welke ondersteuning beschikbaar is en wat alle mogelijkheden zijn. Er wordt ook informatie verstrekt over het Ontmoetingsplein en alles wat daarbij hoort. Na een pauze, waarin men samen kan genieten van een kopje koffie, zal Allemaal Aafje aanwezig zijn om over hun diensten te vertellen. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen. Het belooft een interessante bijeenkomst te worden.

Een dag later, op zaterdag 30 september 2023, is er ’s middags een gezellige koffie-inloop op het Ontmoetingsplein. Deze laagdrempelige inloop biedt wijkbewoners de kans om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Er is gelegenheid voor een luisterend oor en het spelen van een spelletje. Het doel is dat iedereen zich thuis voelt. Iedereen is van harte welkom.