Agenda

Week van de Mantelzorg

Ook dit jaar worden mantelzorgers in het zonnetje gezet tijdens de ‘Week van de Mantelzorg’ van 4 tot en met 10 november. Deze week vol gratis workshops en activiteiten wordt georganiseerd door Karaat Mantelzorg en gemeente Ridderkerk in samenwerking met Riederborgh, bibliotheek AanZet, Aafje en vele sponsoren.

De organisatie wil een glimlach op het gezicht van mantelzorgers toveren door hen een fijne beleving aan te bieden ofwel een uitstapje van de dagelijkse zorgen. Doet u ook mee?

Programma

Tijdens de Week van de Mantelzorg – 4 tot 10 november – zijn er door heel Ridderkerk leuke en interessante workshops, ontmoetingen en verwenmomenten. Voor alle mantelzorgers is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen! Ook aan werkende mantelzorgers is gedacht; er worden ook ’s avonds activiteiten aangeboden. Voor jonge mantelzorgers wordt een ontspanningsworkshop ‘Charge Up’ georganiseerd. Dit is een workshop met leuke activiteiten, oefeningen en spellen. Het complete programma vindt u op de website: www.karaatmantelzorg.nl. Inschrijven voor de workshops kan van 7 tot en met 27 oktober. Schrijf u snel in, want sommige activiteiten zitten al vol.

Beschikbare plekken

De Week van de Mantelzorg wordt 4 november officieel geopend door wethouder Marten Japenga bij Nikki aan tafel. Mantelzorgconsulenten Mineke boon en Esther de Meza ontvangen u graag met koffie, gebak en een gezellig praatje. Ook voor de Taalbingo en de workshop Kaartborduren op 5 november zijn nog plaatsen beschikbaar. Heeft u altijd al eens willen schieten met een echt vuurwapen? Dat kan op woensdag 6 november. Er is nog plaats voor twee deelnemers. Voor de High Tea in Hofstede de Paradijshoeve op zaterdag 9 november zijn extra plaatsen beschikbaar gesteld, dus meld u snel aan om zeker te zijn van een plekje. 

Heeft u vragen over (de Week van de) mantelzorg? Kijk dan op www.karaatmantelzorg.nl of neem contact op met de mantelzorgconsulenten via 0180 – 763 717 of info@karaatmantelzorg.nl. U kunt ook langskomen op het kantoor aan de Schoutstraat 5.