Welkom bij de voorstelling ‘Het succes van Chahrazad’

Donderdag 22 september 2022 organiseren ’t Gilde Ridderkerk en de Sociaal Makelaars van Facet Ridderkerk een theatervoorstelling voor vrouwen in de theaterzaal van het gemeentehuis van Ridderkerk.

De voorstelling van Woman Connected gaat over een vrouw die gevlucht is en haar droom wil verwezenlijken met haar eigen restaurant. De werkelijkheid gaat gepaard met vallen en opstaan en alle hobbels die ze onderweg tegenkomt. De taal, de cultuur en de regels. En ze ontdekt dat ze moet samenwerken om haar droom uit te laten komen. Succes kent vele gezichten. Wie en wat bepaalt het of je succesvol bent of niet? Hoe belangrijk is succes? Door middel van deze theatervoorstelling gaat Woman Connected, een divers gezelschap van vrouwen, aan de slag met het thema ‘Succes’!

Alle Ridderkerkse vrouwen worden uitgenodigd om deze voorstelling bij te wonen. Na afloop is er gelegenheid tot gesprek en een hapje en drankje. Inloop vanaf 9.30 uur. De voorstelling begint om 10 uur en wordt geopend door wethouder Fleur Stip.

Neem een (zelfgebakken) lekkernij mee als entreebewijs of koop een kaartje voor 5 euro.

Aanmelden voor 4 september 2022 via de mail sociaalmakelaar@facetridderkerk.nl of stuur een appje naar Yolanda Hekkert 06-28347606.