Agenda

Wendy Woop in de Fuik

Op zaterdag 16 November komt Wendy Woop met haar ‘Live Jukebox All Night Long’ avond naar wijkcentrum de Fuik. Een uniek en vooral supergezellig avondvullend showconcept. Natuurlijk in de Rock&Roll stijl zodat er meteen een leuke sfeer ontstaat.

De LIVE Jukebox van Wendy Woop is een avondvullend programma met entertainment en muziek. Het publiek mag zelf de liedjes kiezen met behulp van verzoekkaartjes die in ‘de jukebox’ gestopt mogen worden. Wendy zal graag de verzoekjes voor u zingen. Door deze leuke interactie met het publiek, en omdat Wendy het publiek heerlijk weet ’te bespelen’ kunt u rekenen op een geweldige feestavond met als rode draad Wendy’s  Rock&Roll stijl.

Het repertoire is zeer breed en zeker niet alleen 50s/60s en Rock&Roll maar ook Nederlandstalig, Pop, Disco classics en feestmuziek. Voor de muziek tussen de zangsets van Wendy, en voor de verzoekjes die ze echt niet kent, is er ook een DJ.

Kaarten voor deze avond zijn voor €7,50 per persoon verkrijgbaar in wijkcentrum de Fuik, Tel 0180-499844 of te reserveren onder de telefoonnummers 06 383 623 36 of 06 430 794 69