Agenda

Wijkcentrum West vanaf augustus open voor bezoekers

Facet Ridderkerk kondigde begin juni aan verschillende accommodaties open te stellen voor bezoekers. Zo opende De Loods vanaf 5 juni haar deuren voor dj- en jamsessies en zijn bezoekers van WVC Bolnes weer welkom tijdens de inloop vanaf 8 juni. Ook het kantoor aan de Schoutstraat 5 is weer geopend. Wijkcentrum West blijft deze maand nog gesloten. 

WVC Bolnes opende haar deuren begin juni al haar voor bezoekers van de inloop. Vanaf 1 juli is de horeca weer open en kunnen bezoekers weer een drankje nuttigen. Deze drankjes zijn voorlopig verkrijgbaar via automaten. Ook het terras is vanaf deze datum weer geopend. 

Vanaf maandag 3 augustus 2020 opent Wijkcentrum West haar deuren voor bezoekers van de inloop. Ook worden er vanaf deze datum van 11.30 tot 14.00 uur weer maaltijden aangeboden. Als u een maaltijd wilt komen eten, dient u zich vooraf telefonisch aan te melden via 0180 – 763 719. Maaltijden kunnen ook worden afgehaald. Bezoekers worden daarover geïnformeerd via een flyer. De wijkaccommodatie wordt later geopend dan de geplande datum (1 juli), omdat Facet eerst wil testen hoe de heropening in WVC Bolnes verloopt en hoe de maatregelen worden nageleefd. 

Wilt u een wijkaccommodatie bezoeken? U bent welkom tijdens de inloop van 8.30 tot 16.00 uur. Er worden in beide accommodaties nog geen activiteiten georganiseerd. Uiteraard worden de richtlijnen vanuit de Rijksoverheid strikt nageleefd. De accommodatie is toegankelijk voor maximaal 42 bezoekers en het is alleen mogelijk om contactloos (met pin) te betalen. Bij binnenkomst worden bezoekers gevraagd om hun naam en handtekening en tijdstip van binnenkomst en vertrek te noteren. Ook wordt u gevraagd of u klachten heeft voordat u de accommodatie betreedt. 

Wilt u liever meedoen met een activiteit? De ouderenadviseurs van Facet Ridderkerk organiseren in de maanden juli en augustus activiteiten en uitjes voor senioren tijdens het Zomerfestijn. U kunt een bezoek brengen aan het Waalbos, meedoen met de scootmobieltocht, wandelen in Bolnes of zelfstandig deelnemen aan een puzzel fietstocht in Ridderkerk. Meer informatie over het zomerfestijn vindt u op www.facetridderkerk.nl