Agenda

Wijkdiner en Kringloopwinkel Het Anker Bolnes

Door de lockdown was het even stil, maar de kringloopwinkel in het WVC aan de Noordstraat 255-A is inmiddels weer enkele weken open. U kunt er terecht voor boeken, keukengerei, mooie huisdecoratie, kinderspeelgoed, kleding en nog veel meer. Uiteraard bent u ook welkom voor een gezellig praatje of om u als vrijwilliger aan te melden.

Inleveren

Als u spullen heeft die nog een tweede ronde meekunnen, dan neemt de kringloopwinkel ze graag in ontvangst. Het inleveren kan alleen tijdens de openingstijden, van maandag tot en met vrijdag van 9.30-16.00 uur. Zij controleren de spullen samen met u, omdat de stichting wil voorkomen dat er kosten gemaakt moeten worden om niet-verkoopbare spullen af te voeren. 

Wijkdiner

Iedere donderdag wordt er voor wijkbewoners een diner georganiseerd. U kunt zich tot en met dinsdagavond opgeven via info@ankervanbolnes.nl of aan de toonbank van de kringloopwinkel. Voor het bedrag van € 4,00 krijgt u een hoofdgerecht, een nagerecht en ter afsluiting een kopje koffie of thee.  Om u toegang te verlenen, is het helaas verplicht u te controleren op QR-code. Vanaf 17.30 uur gaat de deur van het wijkcentrum open. Het diner zal rond 19.30 uur afgelopen zijn. U bent van harte welkom.

Meer informatie is te vinden op ankervanbolnes.nl.