Agenda

Willem van Hanegem op De Nacht van de Kaap

Het theatrale muziekfestival De Nacht van de Kaap keert zaterdag 8 september terug naar Katendrecht. Tijdens de Wereldhavendagen zorgt het festival voor vertier tot in de vroege uurtjes. Een van de vele artiesten die op de 10e editie van het festival te zien zullen zijn is de legendarische nummer 10 van voetbalclub Feyenoord: Willem van Hanegem.

De voormalige voetballer en trainer zal optreden tijdens de Ode aan de Nacht waar hij onder meer vergezeld zal worden door oude bekenden van het festival, zoals Pierre van Duijl, Harry-Jan Bus en de Zusjes van Wanrooy.

De voetballegende zal op het festival laten zien dat hij naast een ongeëvenaard linkerbeen ook een stel goed ontwikkelde stembanden in huis heeft. Wat en met wie van Hanegem gaat zingen, houdt de organisatie voorlopig nog even geheim.


Ode aan de nacht
Tijdens de inmiddels welbekende Ode aan de Nacht staat het roemruchte nachtleven van het oude Katendrecht centraal. Denk aan beruchte zeelieden die amok maken op de wal, dames van plezier en obscure kroegen waar dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen. Naast Willem van Hanegem zullen ook Pierre van Duijl, de zusjes van Wanrooy, Harry-jan Bus en – hoe kan het ook anders – Marja van Katendrecht op het podium van dit razend populaire festivalonderdeel te vinden zijn. Met de bekendmaking van de komst van Willem van Hanegem is de line-up van de Ode aan de Nacht bijna compleet, maar de Nacht van de Kaap zou de Nacht van de Kaap niet zijn, als er niet nog enkele verrassingen achter de hand zouden worden gehouden.

Nog maar enkele kaarten beschikbaar
Doordat de kaartverkoop dit jaar een paar maanden eerder is begonnen, zijn er al veel kaarten over de toonbank gegaan. Daarom adviseert de organisatie iedereen die het festival wil bezoeken zo snel mogelijk kaarten te bestellen, want op is op. Reguliere tickets zijn voor €25,00 te koop via www.denachtvandekaap.nl.