Agenda

Wilt u Nul op de Meter wonen?

Een energieverbruik van 0! Dat klinkt iedere woningeigenaar als muziek in de oren. Maar wat komt daar allemaal bij kijken en hoe pakt u dat aan? Op zaterdag 20 oktober krijgt u in de WoonWijzerwinkel uitgebreid uitleg.

Vanaf 9.00 uur wordt u verwelkomd met een kopje koffie of thee. Vervolgens zijn er presentaties over alles rondom Nul op de Meter wonen, zoals: financieringsmogelijkheden, kosten en baten, oplossingsrichtingen en garanties. Aansluitend kunt u een rondje lopen in de showroom van 2500 m². Daarin staan verschillende duurzame concepten en producten opgesteld.

Uitgebreide uitleg

Heeft u na de presentaties interesse in een van de genoemde maatregelen? Dan kunt u direct een vrijblijvende offerte opvragen of een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Inschrijven themadag

Inschrijven voor de themadag kan op woonwijzerwinkel.nl/ themadagen. Dit jaar volgen nog een themadag over Isoleren en ventileren (10 november) en een Innovatiemarkt (8 december.)

Advies WoonWijzerWinkel

De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van de gemeente Ridderkerk. De WoonWijzerWinkel is onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op een betrouwbaar, objectief advies over isoleren, ventileren en andere energiebesparende maatregelen.

Kijk op www.woonwijzerwinkel.nl/themadagen voor meer informatie