Agenda

Win 1 jaar gratis naar bioscoop

Bioscoop Landvast in Alblasserdam zorgt voor een filmtastisch uiteinde. Alle bezoekers die tussen vrijdag 23 december en zaterdag 31 december 2022 naar de film gaan maken kans op een van de vele prijzen, waaronder een jaar lang gratis naar de bioscoop.

Landvast wil groots vieren dat zij deze kerstperiode eindelijk weer open zijn en heeft een divers prijzenpakket samengesteld, met dus als absolute hoofdprijs een jaar lang gratis naar de film. En Landvast geeft dit niet één keer weg, maar zelfs twee keer.

Wens(kerst)boom

In Landvast staat een wens(kerst)boom. Iedere bezoeker krijgt de gelegenheid om een wenskaart in te vullen en hierop aan te geven waarom hij of zij het iemand gunt om de hoofdprijs te winnen. Wordt dit kaartje gekozen, dan wint ook diegene die de wens heeft achter gelaten dezelfde prijs. Deze wenskaartjes kunnen tot en met 31 december opgehangen worden, waarbij Landvast in het nieuwe jaar de winnaars bekend gaat maken.

Meer prijzen

Naast deze hoofdprijs zijn er ook elke dag prijzen te winnen voor de bezoekers. Bezoekers leveren een wedstrijd kaartje in bij de receptie. Onder al deze bezoekers wordt er ook elke dag een prijs weggegeven. Dit prijzenpakket bestaat uit vrijkaarten, film en eten cadeaupakketten, een privé voorstelling voor 1 tot 99 vrienden of een VIP pakket voor Cinema Royaal.

Landvast is, behalve op nieuwjaarsdag, de gehele kerstvakantie inclusief beide kerstdagen en avonden geopend. Met maar liefst acht verschillende films is er voor ieder wat te zien. De actuele programmering is te vinden op landvast.nl