Agenda

Winterfair bij Wilhelminakerk

Op zaterdag 2 december 2023, van 10.00 tot 14.00 uur, organiseert Stichting Tabitha een winterfair in de Wilhelminakerk, gelegen aan de Bourgondischelaan 1 in Ridderkerk. Bezoekers kunnen zich verheugen op een gevarieerd aanbod tijdens de fair, waaronder een tweedehands boekenmarkt en een scala aan leuke cadeautjes, perfect voor Sinterklaas. Ook voor wie op zoek is naar bijzondere kraamcadeautjes, biedt de winterfair volop keuze. Van beenmode tot fruit, en van groente tot kaas, er is voor ieder wat wils.

Naast de verkoop van diverse producten, staat de fair ook in het teken van informatieverschaffing over het werk en de hulpverlening die Stichting Tabitha verricht in Oost-Europa. Hiervoor is een informatiekraam ingericht. Bezoekers zijn uitgenodigd voor een gezellig praatje, een kopje koffie, of een broodje rookworst.

Kinderkoor De Sleutel zal om 11.00 uur optreden en zorgen voor een muzikale omlijsting van het evenement.

Voor meer informatie over het werk van Stichting Tabitha kan men terecht op de website www.stichting-tabitha.com. De toegang tot de winterfair is gratis, net als de ouderwetse gezelligheid die er te vinden is. Iedereen is van harte welkom om deze sfeervolle dag bij te wonen.