Agenda

Winterfair Stichting Tabitha

Op zaterdag 1 december 2018 van 10.00 uur tot 14.00 uur houdt Stichting Tabitha weer een winterfair in de Wilhelminakerk aan de Bourgondischelaan 1, Ridderkerk.

Deze stichting mag al ruim 40 jaar hulp bieden aan medechristenen in Oost-Europa en dan met name in Roemenië en Oekraïne. In Oost-Europa mogen we verbeteringen zien in de economie, maar deze verbeteringen hebben nog lang niet iedereen bereikt. Daarom blijft hulp in de vorm van naschoolse opvang en bijles, kleding, een bijdrage in de maandelijkse lasten maar ook eenvoudig een warme maaltijd hard nodig. We hopen dat u door onze fair te bezoeken, wilt meehelpen deze hulp te continueren.

Omdat paracetamol, vitaminepillen en diarreeremmers erg duur zijn in Oost-Europa wil de stichting u vragen deze, net als voorgaande jaren, te doneren. Ook ‘oude’ brillen en rollators zijn zeer welkom!

Wat kunt u verwachten op de fair? In de eerste plaats natuurlijk de Tabitha-winkel met speelgoed en flink afgeprijsde cadeau-artikelen. Daarnaast kaas en wijn, bakker Voordijk, een aantrekkelijk geprijsde tas vol groente en fruit, het Ridderkerkspel, een race-simulator, artikelen van Zusss, diverse woondecoraties en nog veel meer! Rond 12.00 uur is er een optreden van kinderkoor De Sleutel en op deze dag zullen Sándor Szabó en István Visky uit Roemenië ook aanwezig zijn en u laten proeven van de beroemde bogrács goulashsoep.