Winterfestijn voor senioren 2020

Dit jaar organiseert Facet Ridderkerk wederom het Winterfestijn voor senioren. De komende wintermaanden staan er weer een aantal leuke activiteiten op het programma. 

Dinsdag 27 oktober start het Winterfestijn met een demonstratie bij Van Noppen Chocolade Atelier. Een gezellige ochtend waarbij er heerlijke bonbons en chocolaatjes worden geproefd. De workshop start om 10.00 uur en kosten voor deelname bedragen € 7,00 inclusief twee kopjes koffie of thee en bonbons en chocola proeven.

Op dinsdag 3 en vrijdag 27 november kunt u luisteren naar een verhalenverteller onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers. Op 3 november bent u welkom in Wijkcentrum West en op 27 november in WVC Bolnes. De kosten voor deelname bedragen €7,50 per persoon.

Vervolgens is er op woensdag 11 en donderdag 19 november een bustocht naar het kermismuseum in Hilvarenbeek. U wordt meegenomen naar de kermis van 1920 met onder andere een kermisbioscoop, waarzegger, het Rad van Fortuin, de Kop van Jut, ballengooien en een echte schiettent. De bus vertrekt om 11:00 uur en u komt weer terug rond 17:30 uur. De kosten bedragen €27,50 p.p. inclusief vervoer, lunch, drankje, koffie/thee en lekkers.

Op woensdag 2 december kunt u genieten van een heerlijke High Tea bij Van der Valk hotel aan de Krommeweg 1. De kosten bedragen €16,50.

Als afsluiter wordt op woensdag 9 december een heerlijk driegangenlunch geserveerd bij Hofstede de Paradijshoeve. U kunt genieten van deze drie gangen lunch van biologische en/of streekgerechten van het seizoen voor de prijs van €18,50.

Tijdens de activiteiten worden de coronamaatregelen van de Rijksoverheid in acht genomen. Het programma wordt binnenkort verspreid door Ridderkerk. Het programma is ook op te halen op het kantoor van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. U kunt hier ook inschrijven en betalen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Miranda van de Nobelen of Ilse Schoolenberg via 0180 – 432 350.