Agenda

Wisseltentoonstelling in winterse sfeer

Na de aandacht, die de 100-jarige COV Ridderkerk de afgelopen periode kreeg in de Oudheidkamer, is vanaf woensdag 20 november het resultaat te bewonderen van de werkgroep “Wisseltentoonstellingen”, die bezoekers zullen verrassen met een gevarieerd geheel in deze “Wintertentoonstelling”.

Thema’s als: “Sint in de sneeuw”, kerststallen en kaarten”, “Collectie van de IJsclub Rijsoord”, en natuurlijk sleeën, haarden en Sinterklaasboekjes zullen ingrediënten zijn om u juist nu in een speciale stemming te brengen.

De verantwoordelijke werkgroep van de Stichting Oud Ridderkerk kreeg hulp van de nodige liefhebbers in deze, om hun tentoonstelling die uitstraling te geven, die bezoekers zal raken en ongetwijfeld herinnering en herkenning oproept.

Henk van Mastrigt, Piet Wijnsema en Klaas en Marianne Rigterink  zullen op verschillende dagen ongetwijfeld hun inbreng in deze wederom fraaie expositie hebben en het nodige vertellen.

De tentoonstelling wordt op zaterdagmiddag 23 november om ongeveer 15.30 uur geopend door een wel zeer speciale gast, een allemansvriend, die zeker vergezeld zal zijn van de nodige makkers.

U heeft de gelegenheid om t/m 19 januari het getoonde te komen bekijken tijdens de bekende openingstijden van woensdag t/m zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur.