Word digitaal vaardig in bibliotheek Bolnes

De Bibliotheek vindt het belangrijk dat mensen zelf hun zaken kunnen regelen. Daarom kunnen mensen die digitaal vaardiger willen worden bij de bibliotheek terecht.

Vanaf woensdag 9 januari 2019 start de cursus Klik & Tik in Bibliotheek Bolnes. Bij de cursus Klik & Tik leren mensen de basisvaardigheden voor het werken met de computer en het internet. De gratis cursus kent drie onderdelen: de basis, het internet op en samen op ’t web. Klik & Tik is vanaf 9 januari elke woensdag van 10.30 – 12.00 uur. Aanmelden kan in de bibliotheek of via evanoost@debibliotheekaanzet.nl.


AanZet voor iedereen

De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. De bibliotheek is er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en het internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Je hoeft geen lid te zijn om bij de bibliotheek te komen. Iedereen is welkom. Enkel als je materialen wil lenen heb je een lidmaatschap nodig. Kijk voor onze al onze activiteiten op www.debibliotheekaanzet.nl.

In het kort:
Wat: Cursus Klik & Tik
Wanneer: Vanaf woensdag 9 januari
Tijd: 10.30 – 12.00 uur
Plaats: Bibliotheek Bolnes
Toegang: deelname is gratis
Aanmelden kan bij de balie in de bibliotheek of via evanoost@debibliotheekaanzet.nl.