Agenda

Word digitaal vaardig in Bibliotheek Slikkerveer

De bibliotheek vindt het belangrijk dat mensen zelf hun zaken kunnen regelen. Daarom kunnen mensen die digitaal vaardiger willen worden bij de bibliotheek terecht.

Bibliotheek AanZet biedt allerlei activiteiten aan op digitaal gebied, zoals de cursus Klik & Tik in Bibliotheek Ridderkerk Slikkerveer. Hier leren cursisten in zes lessen de basisvaardigheden voor het werken met de computer en het internet. De gratis cursus bestaat uit drie onderdelen: De basis, Het internet op en Samen op ’t web. 

Aanmelden

Het is weer mogelijk om je aan te melden voor de cursus Klik & Tik. De uiteindelijke startdatum wordt bepaald in overleg met de cursist na aanmelding. De cursusdagen zijn elke dinsdag van 18.45 tot 20.00 uur en woensdag van 14.00 tot 15.30 uur.

Aanmelden kan aan de balie van de bibliotheek of via evanoost@debibliotheekaanzet.nl

AanZet voor iedereen

De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. De bibliotheek is er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en het internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Je hoeft geen lid te zijn om bij de bibliotheek te komen. Iedereen is welkom. Enkel als je materialen wil lenen heb je een lidmaatschap nodig. Kijk voor onze alle activiteiten op www.debibliotheekaanzet.nl.

Praktische informatie
Wat: Klik & Tik
Waar: Bibliotheek Ridderkerk Slikkerveer
Toegang: Gratis | aanmelden aan de balie van de bibliotheek of via evanoost@debibliotheekaanzet.nl.