Word digitaal vaardig in de bibliotheek

De Bibliotheek vindt het belangrijk dat mensen zelf hun zaken kunnen regelen. Daarom kunnen mensen die digitaal vaardiger willen worden bij de bibliotheek terecht. Iedere dinsdag van 13.30 – 15.30 uur is er de cursus Klik & Tik in Bibliotheek Ridderkerk, iedere dinsdag van 10.30 – 12.00 uur in Bibliotheek Bolnes en iedere woensdag van 14.00 – 15.30 uur in Bibliotheek Slikkerveer.

In zes lessen leren mensen de basisvaardigheden voor het werken met de computer en het internet. Deze gratis cursus bestaat uit vijf onderdelen: De start, De basis, Het internet op, Samen op ’t web en De tablet. Komend half jaar is het mogelijk om je op elk gewenst moment aan te melden voor de cursus. Aanmelden kan aan de balie van de bibliotheek of via evanoost@debibliotheekaanzet.nl.

AanZet voor iedereen

De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. De bibliotheek is er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en het internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Je hoeft geen lid te zijn om bij de bibliotheek te komen. Iedereen is welkom. Enkel als je materialen wil lenen heb je een lidmaatschap nodig. Kijk voor alle activiteiten op www.debibliotheekaanzet.nl.

Praktische informatie
Wat: Klik & Tik
Wanneer: dinsdag van 13.30 – 15.30 uur (Ridderkerk Centrum)
dinsdag van 10.30 – 12.00 uur (Bolnes)
woensdag van 14.00 – 15.30 uur (Slikkerveer)

Toegang: Gratis | aanmelden aan de balie van de bibliotheek of via evanoost@debibliotheekaanzet.nl.