Agenda

Wordt het hockey, korfbal of toch jeu de boule?

In sportpark Reijerpark valt heel wat te kiezen. Voetballen, hockeyen, korfballen, handballen en zelfs jeu de boulen. Het kan er allemaal. Nieuwsgierig of er ook iets voor u of uw kinderen bij zit? Kom zaterdag 20 oktober gratis kennismaken met alles wat het sportpark te bieden heeft.

De sportverenigingen sv Slikkerveer, sv Ten Donck, KCR en Saturnus’72 zorgen, samen met de gemeente Ridderkerk, Facet Ridderkerk, Sport en Welzijn en het Farelcollege, voor een sportieve en feestelijke middag.

Uitproberen

De sportclubs verzorgen verschillende clinics op het deels vernieuwde terrein. Bij aankomst heten leerlingen van het Farelcollege u welkom. Zij delen stempelkaarten uit en geven uitleg. Voor iedere clinic die u bijwoont, krijgt u een stempel. Bij een volle stempelkaart krijgt u na afloop een leuke goodiebag.

Gezond drankje

Van al dat sporten krijgt u vast dorst! Daarom staat Vet Gezond Ridderkerk samen met leerlingen van het Farelcollege klaar om de lekkerste smoothies te maken.

Inschrijven niet nodig

Inschrijven is niet nodig. Vindt u het toch prettig om van een plek verzekerd te zijn? Stuur dan een email naar inschrijven@facetridderkerk.nl

Sportclinics in Reijerpark
Locatie: Sportpark Reijerpark, Kastanjelaan
Tijdstip: inloop: 13.00-13.30 uur, clinics: 13.30-16.30 uur
Kost het iets? nee, het is gratis!
Welke leeftijd? alle leeftijden