Agenda

Workshop Avondfotografie molens Kinderdijk

Hou je van fotografie? Grijp dan je kans! In de Verlichtingsweek geven professionele fotografen drie unieke workshops over avond- en landschapsfotografie. Met toegang tot bijzondere plekken in het molengebied en heel veel expertise en ervaring om je fotoskills naar een hoger plan te tillen, terwijl de Kinderdijkse molens oplichten tegen de Hollandse avondlucht!

Een speciale fotografieworkshop op een bijzondere plek en een buitengewoon moment… Tijdens onze Verlichtingsweek, de eerste week van september, ga je tijdens de avonduren met professionele topfotografen op pad in het wereldberoemde molengebied. Grijp deze unieke kans om de mooiste foto’s te schieten en de nuances van het vak te leren. Je krijgt exclusieve toegang tot stukjes Werelderfgoed waar je normaal niet kunt komen. Experts laten je persoonlijk zien hoe je de mooiste landschappen op de beste manier vastlegt op de gevoelige plaat, terwijl je optimaal gebruik leert maken van de subtiele veranderingen in de overgang van daglicht naar schemer en avond, met speciale aandacht voor het geheimzinnige ‘blauwe uurtje’.


Inschrijving
UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk geeft je op 4, 5 en 6 september een onvergetelijke kans om je fotocollectie uit te breiden met de mooiste shots die het Hollandse molenlandschap te bieden heeft. Leer van ervaren professionals Wilco Dragt, Pim van der Maden en Marijn Heuts waarom je over de hele wereld foto’s van de Kinderdijkse molens tegenkomt. Kijk snel wat de mogelijkheden zijn en reserveer een exclusief plekje. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt!

Kies uit vier unieke fotoworkshops, verzorgd door ervaren vakfotografen. Schrijf je hier in. 


Basiskennis en materiaal
De Kinderdijkse fotografieworkshops zijn bedoeld voor enthousiaste hobby- en amateurfotografen, die al een beetje ervaring hebben met het maken van mooie foto’s. Elke avond is het om 17:30 uur verzamelen op de parkeerplaats. Om optimaal te genieten en te leren van de workshops vragen onze vakfotografen daarom een zeker minimaal niveau van ervaring en een basale uitrusting aan fotoapparatuur. De volgende voorwaarden zijn bedoeld om jouw workshop zo goed mogelijk te laten verlopen:
● Een digitale spiegelreflex- of spiegelloze camera.
● Een statief.
● Een standaard lens.
● Een groothoeklens (optioneel).
● Basiskennis van het gebruik van je eigen camera; zaken zoals sluitertijd, ISO, en diafragma.

Inschrijvingsvoorwaarden
Door je in te schrijven voor de fotografieworkshop ga je akkoord met deze voorwaarden. Je aanmelding is pas definitief als je betaald hebt.
● Een inschrijving voor één persoon.
● Minimale leeftijd voor de cursus is 12 jaar.
● Prijzen zijn inclusief 21% BTW.
● Houd er rekening mee dat de fotograaf die de cursus geeft uitgaat van minimale ervaring* met je digitale reflexcamera.
● Aantal deelnemers aan de workshop is beperkt: Vol is vol.
● Door je in te schrijven voor deze fotografieworkshop ga je akkoord met onze privacyverklaring.
● Annuleren is niet mogelijk.

*vertrouwd zijn met je camera en weten hoe diafragma, sluitertijd en ISO ingesteld kunnen worden.

Foto’s: Wessel Dekker