Workshop Beeldmakers in Bibliotheek Ridderkerk

Vanaf zaterdag 7 maart staat er weer wekelijks een creatieve workshop voor volwassenen op het programma in Bibliotheek Ridderkerk centrum.

Beeldmakers bestaat uit 10 creatieve fotografielessen waarin de focus ligt op het maken van creatieve beelden, visie op fotografie, kunst en iets minder op de technische kant van fotografie. Wat je mee moet nemen? Een dosis nieuwsgierigheid, al je creativiteit en een beetje lef! En natuurlijk een (compact) camera, tablet of telefoon. De cursus kost €25,- per persoon. 

Over de Bibliotheek AanZet 

Boeken lenen? Ja, dat kan natuurlijk bij ons. Maar je kunt bij de Bibliotheek AanZet ook terecht om Nederlands te oefenen, om te leren hoe je een DigiD aanvraagt en verhalen te horen én te vertellen. Het is een eigentijdse plek waar je jezelf kunt ontwikkelen op welk gebied dan ook. Kom ook eens naar een maatschappelijk debat of schrijf je in voor een cursus. Of meld je aan als vrijwilliger en help anderen op weg met jouw kennis. Laat je inspireren op www.debibliotheekaanzet.nl en stap gewoon eens binnen. 

Praktische informatie
Wat: Workshop Beeldmakers
Wanneer: Een reeks van 10 lessen vanaf zaterdag 7 maart. 
Waar: Bibliotheek Ridderkerk centrum
Toegang: €25,-, aanmelden kan via de site.