Agenda

Workshop fondsenwerving voor vrijwilligersorganisaties

Om vrijwilligersorganisaties op weg te helpen bij het vinden van de financiering van hun project(en), organiseert Facet Vrijwilligerssteunpunt dinsdag 15 juni 2021 van 13.00 tot 15.00 uur de workshop ‘Fondsenwerving’ in Wijkcentrum West.

Tegenwoordig is het niet makkelijk om als vrijwilligersorganisatie aan financiële middelen te komen om projecten te kunnen realiseren. Waar vind je de financiering voor jouw project(en)? Hoe moet je een aanvraag indienen bij een fonds? Welke tips zijn er om succes te hebben bij een aanvraag? 

De workshop wordt gegeven door Mirjam Groen, adviseur bij de Sesamacademie, en is bedoeld voor iedereen die als vrijwilliger actief is in het bestuur van een vrijwilligersorganisatie, actief is in eigen buurt, of binnen een kerk of een moskee, speeltuinvereniging, buurtpreventieteam, wijkideeteam of een andere vrijwilligersclub. 

De kosten voor deelname bedragen € 5,00 per persoon. Aanmelden kan via de Vrijwilligersacademie vrijwilligersacademie.facetridderkerk.nl.

Een gratis account aanmaken voor de Vrijwilligersacademie is eenvoudig en eenmalig. Neem voor meer informatie contact op met Suat Tas, consulent vrijwilligerswerk bij Facet Vrijwilligerssteunpunt via vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl of 0180 – 432 350.