Workshop ‘Hoe krijg ik mijn persbericht geplaatst?’

Wil jij de kans vergroten dat komend jaar jouw persbericht geplaatst wordt? Op maandagmiddag 3 februari kan je je tijdens de workshop ‘Hoe krijg ik mijn persbericht geplaatst?’ verdiepen in hoe je goed en succesvol een persbericht schrijft.

Aan de orde komen denken vanuit de journalist, onderscheid in doelgroepen, media, verschillende accenten en stijlen, opbouw van een bericht en kort en bondig schrijven. Naast het bespreken van de theorie wordt er vooral ook geoefend en gewerkt aan het maken van een persbericht. De workshop wordt gegeven  door Lia de Vries van Liaison Communicatie & Taal. Lia werkt interactief; samen werken en denken in een ontspannen sfeer, waardoor deelnemers met de nodige inspiratie naar huis gaan!

De workshop is bedoeld voor vrijwilligers die in hun organisatie persberichten schrijven en vindt plaats van 13.30 tot 16.00 uur. Locatie: Kantoor Facet Ridderkerk, Schoutstraat 5.  Deelname is gratis.

Aanmelden kan via inschrijven.vsp@facetridderkerk.nl. Neem voor meer informatie contact op met Facet Vrijwilligerssteunpunt via 0180 – 430 440 of vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl