Agenda

Workshop Mindfulness met thema ‘Bewust(er) ademen’

Je adem is dé sleutel tot leven. En je adem is meer… Bewust(er) ademen is bewust(er) leven. Karaat Mantelzorg organiseert dinsdag 27 november van 19.00 tot 21.00 uur een gratis workshop Mindfulness voor mantelzorgers. Deze avond staat het thema ‘Bewust(er) ademen’ centraal.

De ademhaling is binnen Mindfulness een prachtig instrument om gericht aandacht te geven in het hier en nu, aan jezelf. In het waarnemen van je adem kan je vaak veel over jezelf ontdekken. Je adem staat direct in verbinding met je gevoel. Het geeft concreet antwoorden op de vraag ‘hoe gaat het nu met me? Door aandacht te hebben voor jouw ademhaling kun je zelf bewust werken aan innerlijke rust. Daar kun je als mantelzorger alleen maar baat bij hebben.

Met behulp van diverse ademhalingsoefeningen en technieken kun je zelf ervaren wat jouw ademhaling voor jou kan betekenen. Wil jij dit eens ervaren en oefenen? Geef je dan snel op!

De workshop wordt gegeven op het kantoor van Karaat Mantelzorg aan de Schoutstraat 5. Deelname is gratis en er is plaats voor 10 deelnemers.

Voor meer informatie kan iedereen contact opnemen met Mineke Boon van Karaat Mantelzorg via 0180 – 793 717. Aanmelden voor deze workshop kan via info@karaatmantelzorg.nl of 0180 – 763 717.