Workshop natuurtekenen in Bezoekerscentrum De IJsvogel

Net als vorig jaar wordt ook dit jaar weer een aantal maal de workshop natuurtekenen georganiseerd. Het doel van de workshop is om, door tekenen, de natuur te ontdekken of vast te leggen. Maar ook om te ontdekken dat tekenen erg leuk is en voor nagenoeg iedereen mogelijk is.

Hoewel de eerste tekening binnen bij de IJsvogel gemaakt wordt, is het de bedoeling om daarna fijn buiten te gaan tekenen! Er zal daarvoor uiteraard het Waalbos worden in gegaan.

Het tekenen gebeurt bij voorkeur staand, mocht dat lastig zijn neem dan een krukje mee, er zijn ook enkele krukjes beschikbaar. Kennis van de natuur of teken-ervaring is niet nodig voor deze workshop. 

Een beetje regen zal de workshop niet tegenhouden, dus neem, als er regen wordt opgegeven, een paraplu mee. 

De workshop natuurtekenen van Gertjan is in grote lijnen dezelfde als hij ook vorig jaar gegeven heeft, maar de deelnemers van vorig jaar zijn welkom om nog een keer mee te toen. Deelname aan de workshop kost €10,- en daarvoor krijg je een tekenboekje, een tekenpen en een consumptie in de pauze. De workshop is heel inspirerend en door de vele positieve reacties wordt hij dit jaar drie keer herhaald op zaterdag 14 mei om 9:30 uur, op woensdag 18 mei om 13:30 uur en op zaterdag 4 juni om 9:30 uur. Inschrijvingen via info@bezoekerscentrumwaalbos.nl

Per keer worden maximaal 10 deelnemers toegelaten dus meld je snel aan, met name op 14 mei zijn er nog plekken.

Bezoekerscentrum De IJsvogel, Waalweg 9a, naast de molen. Meer info is te vinden op bezoekerscentrumwaalbos.nl.