Workshop ‘Samen Sterk in jouw sociaal netwerk’ 

Facet Vrijwilligerssteunpunt organiseert op dinsdag 18 oktober 2022 van 19.00 – 22.00 uur de workshop ‘Samen Sterk in jouw sociaal netwerk’ voor Ridderkerkse vrijwilligers in Wijkcentrum West (Boksdoornstraat 80, Ridderkerk). De workshop wordt gegeven door trainers van ‘LuisterGoud’.

Hoe kunnen we bijdragen aan onze sociale leefomgeving en die van anderen?

Ieder mens heeft behoefte aan sociale contacten. Die contacten zijn verschillend, in aantal en in de betekenis die ze hebben. Je voelt niet met al jouw contacten dezelfde band. En dat is maar goed ook, want als dat wel zo zou zijn, zou een mens het veel te druk krijgen om al die contacten goed te onderhouden. In het vrijwilligerswerk kom je soms mensen tegen die last hebben van te weinig goede contacten, van eenzaamheid of die zich misschien zelfs geïsoleerd voelen. In deze workshop zoeken we uit hoe je zo sterk mogelijk in je sociale netwerk kunt staan. En met deze kennis kun jij weer anderen op weg helpen.

Aan de orde komen:
– Waar heb je jouw sociale netwerk voor nodig?
– De netwerkcirkel
– Cirkel van invloed en van betrokkenheid

Aanmelden:

Kan via de site: vrijwilligersacademie.facetridderkerk.nl/index.php of via de mail vrijwilligersacademie@facetridderkerk.nl.

Meer informatie:

Neem voor meer informatie contact op met Facet Vrijwilligerssteunpunt via 0180 – 430 440.