Workshop social media voor vrijwilligersorganisaties

Facet Vrijwilligersacademie organiseert dinsdag 30 november van 13.00 tot 14.30 speciaal voor vrijwilligersorganisaties een workshop over ‘Gebruik maken van en vrijwilligers bereiken via social media’ in De Loods, P.C. Hooftstraat 4a. De workshop wordt gegeven door Get Bright, een marketingcommunicatiebureau gespecialiseerd in het geven van trainingen op het gebied van social media. Deelname aan de workshop is gratis.

Ook vrijwilligersorganisaties kunnen tegenwoordig bijna niet meer om social media heen. Veel organisaties maken al gebruik van deze media, bijvoorbeeld voor het bekendmaken van activiteiten en voor het werven van vrijwilligers. 

Tijdens de 1,5 uur durende workshop krijgen deelnemers concrete tips en adviezen voor het werven van nieuwe vrijwilligers en het genereren van naamsbekendheid op het gebied van social media. Inhoudelijk wordt er ingegaan op vragen als ‘Hoe bereik je de vrijwilligers?’, ‘Hoe bouw je online naamsbekendheid op?’, ‘Hoe zorg je voor een goede reputatie?’ en ‘Wat zijn handige tools om in te zetten?’. Na het volgen van de training ontvangen deelnemers een certificaat van deelname, hand outs en nuttige documentatie. 

Aanmelden

Aanmelden kan via de Vrijwilligersacademie vrijwilligersacademie.facetridderkerk.nl of via inschrijven.vsp@facetridderkerk.nl. Met vragen of voor meer informatie kan iedereen terecht bij Suat Tas via 0180 – 430 440.