Agenda

Workshop ‘Vrijwilligerswerk, iets voor jou?’ 

Denk je er wel eens over om vrijwilligerswerk te gaan doen maar weet je niet wat de mogelijkheden zijn, wat er bij komt kijken en wat er bij jou past? De Vrijwilligersacademie Ridderkerk organiseert op maandag 4 maart 2024 van 10:00 tot 12:00 uur de workshop ‘Vrijwilligerswerk, iets voor jou?’ 

In de workshop ontdek je wat vrijwilligerswerk is, wat de motieven zijn om vrijwilligerswerk te gaan doen, voorbeelden van vrijwilligersorganisaties en -functies. De rechten en plichten als vrijwilliger worden besproken en er wordt een interessetest gedaan. In een ontspannen sfeer maak je zo kennis met de wereld van vrijwilligerswerk. De workshop is bedoeld voor alle inwoners van Ridderkerk die overwegen om vrijwilligerswerk te gaan doen en zich wat breder willen oriënteren. De workshop vindt plaats van 10:00 tot 12:00 uur bij Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. Deelname is gratis.

Aanmelden kan tot 27 februari 2024 via de Vrijwilligersacademie op www.facetridderkerk.nl/vrijwilligerssteunpunt of via inschrijven.vsp@facetridderkerk.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Facet Vrijwilligerssteunpunt via 0180 – 430 440.