Agenda

Workshop ‘Vrijwilligerswerk, iets voor u?’

Denkt u er wel eens over om vrijwilligerswerk te gaan doen maar weet u niet wat de mogelijkheden zijn en wat er bij u past? Facet Vrijwilligerssteunpunt organiseert op maandag 7 maart 2022 van 10.00 tot 12.00 uur de workshop ‘Vrijwilligerswerk, iets voor u?’ in het kantoor van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5.

In de workshop ontdekt u wat vrijwilligerswerk is, de motieven om vrijwilligerswerk te doen, voorbeelden van vrijwilligersorganisaties en -functies. Ook worden de rechten en plichten als vrijwilliger besproken en er wordt een interessetest gedaan. In een ontspannen sfeer maakt u zo kennis met de wereld van vrijwilligerswerk. 

De workshop is bedoeld voor inwoners van Ridderkerk die overwegen om vrijwilligerswerk te gaan doen en zich willen oriënteren. Deelname is gratis.

Aanmelden kan tot 3 maart via de Vrijwilligersacademie op www.facetridderkerk.nl of via inschrijven.vsp@facetridderkerk.nl. Voor meer informatie kan iedereen contact opnemen met Facet Vrijwilligerssteunpunt via 0180 – 430 440 of vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl