Agenda

Workshop “Waarschuwing met betrekking tot babbeltrucs” bij de Mannenclub in WVC West

Op vrijdag 22 september 2023 krijgt de “Mannenclub” bezoek van Politiestudenten uit Rotterdam die in het kader van hun opleiding aandacht besteden aan een actueel veiligheidsprobleem. 

Er zal een zeer informatieve lezing worden gegeven over trucs die criminelen gebruiken om aan uw zorgvuldig bijeengegaarde euro’s een andere bestemming te geven. Er zullen tools en tips aangereikt worden, ingeval u geconfronteerd wordt met een babbeltruc. Er is ook de mogelijkheid om over dit onderwerp vragen te stellen.

Bij het tv-programma “Opsporing verzocht” komen vaak schrijnende criminele voorbeelden voorbij. Denk aan de trucs van de “bankmedewerker”, die na een alarmerend telefoontje van de “bank” uw pasje komt halen. Dit omdat er een “gevaar” is dat uw bankrekening wordt geplunderd! Dat gebeurt echter vaak na zo’n actie.

Ondanks alle publicaties daarover, zijn er nog steeds mensen die daar de mist mee ingaan. 

Denk niet dat het u niet overkomt, want deze criminelen vinden steeds nieuwe methoden en verhalen om uw banksaldo leeg te trekken!

Interesse om hier aan deel te nemen?

Locatie: Facet Wijkcentrum West, Boksdoornstraat 80, Ridderkerk-West.
Datum/tijd: vrijdagmorgen 22 september a.s., inloop 09.45 uur. Aanvang 10.00 uur.                  
Einde van de bijeenkomst is ± 12.00 uur.

Graag aanmelden bij de receptie van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5 of via telefoonnummer 0180-432350. 

Voor informatie over deze en/of andere activiteiten die door Facet Ridderkerk georganiseerd worden in Wijkcentrum West kunt u contact opnemen met: met Jacqueline Revier, Sociaal werker ouderen, via 0180-432350 of jacqueline.revier@facetridderkerk.nl of bezoek de website www.facetridderkerk.nl voor meer informatie.