Agenda

Yoga in Ridderkerk

Yoga leert ons om lichaam en geest met elkaar in balans te brengen. De lessen van Facet Ridderkerk zijn voor volwassenen en senioren en gericht op lichaamsbeheersing, ontspanning en meditatie. 

Facet Ridderkerk biedt verschillende yogalessen aan. Er zijn nog enkele plekken vrij op woensdagochtend van 09.30 – 10.30 uur in wijkcentrum West. Op donderdag is er nog plek van 09.00 – 10.00 uur en van 10.30 – 11.30 uur in wijkcentrum Bolnes. 

De les bestaat uit rustige lichaams- en ontspanningsoefeningen. Ademhaling is bij yoga een belangrijk onderdeel, zoals bijvoorbeeld de buikademhaling, waardoor er meer energie komt in het bekken, de benen en voeten. Ook zorgt de les voor soepele spieren en gewrichten. De oefeningen worden aangepast aan bewegingsbeperkingen. Iedereen kan dus meedoen. 

De lessen worden gegeven door ervaren yogadocenten die al jaren werkzaam zijn voor Facet. Zorg voor een handdoek en makkelijk zittende kleding. De kosten zijn omgerekend € 4,00 per les.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een gratis proefles volgen? Aanmelden kan bij Jesper Lagendijk via 0180 – 432 350 of jesper.lagendijk@facetridderkerk.nl