Zangavond Ichthuskerk

Op zaterdagavond 4 mei 2019 wordt er in de Ichthuskerk te Ridderkerk (Vlietplein 1) de jaarlijkse zangavond gehouden die in het teken staat van dodenherdenking en bevrijding.

Tijdens de avond zingen Christelijk Gemengd Koor ‘Con Amore’ uit Noordeloos o.l.v. Reinier Korver en Christelijk koor ‘Rejoice’ uit Ridderkerk o.l.v. Jan Peter Teeuw. Muzikale ondersteuning is er van Wilco Offermans (trompet) en Christiaan Stouten (piano). De beide dirigenten begeleiden elkaars koor en de samenzang op het orgel. De opening en sluiting wordt verzorgd door dhr. T.R. Rietveld.

Tijdens de avond wordt er koormuziek gezongen van Nederlandse en Engelse bodem. Ook is er samenzang van vaderlandse liederen. Om 20.00 uur zullen er na de taptoe twee minuten stilte gehouden worden, waarna staande het Wilhelmus wordt gezongen.

De avond begint om 19:45 uur. De deuren van de kerk gaan een halfuur voor aanvang open. De toegang voor deze zangavond is gratis. Wel wordt er bij de uitgang een collecte gehouden die na aftrek van de onkosten bestemd is voor het actiecomité ‘Hoop voor Kinderen’.

Jong en oud van harte welkom!